Till final


Rongedal - Just a minute
Låten är ok, men klarar verkligen inte av de där dansande tvillingarna.
Det blir för mycket av det goda.



Sanna Nielsen - Empty room
Supermysig ballad!

Hoppas dock att det kommer nån riktig schlager som går vidare, tror inte att
Linda Bengtzing kommer att göra mig besviken. :) Och BWO kommer förhoppningsvis
också att vara bra.

Delfinal 2

Detfinal två gick i lördags och resultatet var rätt förvånande, Carola gick inte direkt till final. Men med tanke på att låten inte var så bra och att det inte var en typisk "Carola-schlager-låt" så var det inte så konstigt kanske.


 
Häggqvist & Jonsson - One love
Till andra chansen.


Ola Svensson - Love in stereo
Även den gick till andra chansen.
Bra låt!

Kollade på delfinalen här hemma och David och jag fick sällskap av Karolina, Anders, Johanna och en hund vid namnet Alva. :) Det dracks en massa drinkar och nån ringde och röstade en massa på Ola, Sanna och Carola. :)

Till andra chansen


Suzzie Tapper - Visst finns mirakel
Mysig låt, men den har inget i finalen att göra.


E-type & The Poodels - Line of fire
Näst bäst i lördags. :)

Direkt till final


Amy Diamond - Thank you
Låten är ok, men jag har svårt att ta till mig henne när hon är så ung.
Känns inte seriöst pga. det.


 
Christer Sjögren - I love Europe.
Vad ska man säga?

Bäst i lördags


Velvet - Deja vu
Ville att hon skulle gått till finalen, men hon blev femma och åkte ut. :(

LG Hockey Games

Var i Globen idag och såg när Sverige fick stryk av Finland. Synd! Men det var en underhållande match ändå.



Strax före de började spela.
Bokade biljetterna i torsdags, så vi hamnade högst upp i Globen. Man såg rätt ok ändå.

Igår gick Christer Sjögren och Amy Diamond vidare till finalen i melodifestivalen. Jag tyckte att Velvet var bäst, synd att hon åkte ut. :( 
Nästa vecka är Carola med. :)

After work

Äntligen helg! Det har varit en ganska jobbig vecka, inga direkta skarpa lägen i skolan men mycket att göra ändå. Jag har varit supertrött i veckan och har försovit mig i stort sett varje dag. Stängde på jobbet i tisdags, dvs jobbade till midnatt. Man är inte så kaxig på morgonen efter när man ska upp klockan 07 och har sovit i 5 timmar.

Igår var jag i skolan som vanlig, från 10-16 ungefär. Lunchade med Karolina och Johanna, Karolina hade med sig en lite annorlunda matlåda som innehöll en halv hummer och diverse andra skaldjur, haha. Var på after work med David och hans arbetskompisar igår, var på en pub på söder. Bara grabbar och lilla jag, en av tjejerna var där ett tag men hon gick tidigt. Men jag trivs bra att umgås med karlar, vi hade en trevlig kväll. Vi var ute till 01 ungefär, blev en lång after work. Idag är vi lite trötta, men det blir nog bättre efter en promenad.

Ikväll smäller det! Delfinal 1 i melodifestivalen. Jag tror att E-type & The Poodels och Amy Diamond kommer att gå direkt till final, svårt att tippa utan att ha hört låtarna men de starka korten brukar hålla. Om nu ingen gör en Marie Lindberg förstås. Davids mamma kommer till oss ikväll och kollar på festivalen med oss.


Lägga ner?

Funderar på att lägga ner bloggen, är ju aldrig här längre och skriver. Jag har för mycket att göra helt enkelt, och när jag är ledig vill jag vara helt ledig och inte sitta framför datorn. Nya terminen, termin 8, har börjat och två veckor har gått. Jag läser dubbla kurser under de första 10 veckorna, företagsbeskattning och medierätt. Skulle läsa bolagsrätt istället för medierätt först, men det hade blivit för tufft. Jobbar ju två kvällar i veckan också vilket tar en hel del tid från skolan. Fick förresten resultatet av kursen allmän rättslära som jag läste före jul, och det gick superbra. :) Nästa tenta är om 3 veckor ungefär, i rättsinformatik. I Stockholm läser de den kursen termin 2 och i Umeå läser man den inte alls, så jag fick ta och läsa den förra terminen (termin 7 alltså). Tentan var samma dag som hemtentan i allmän rättslära skulle in, så jag hoppade den och gör omtentan istället.

David har haft influensa i veckan, han har varit hemma från jobbet sen i tisdags. Jag har varit lite förkyld sen torsdag förra veckan, men inget som jag behövt stanna hemma för. Rätt irriterande att bara vara lite sjuk, man kämpar på som vanligt men är lite tröttare än vanligt och kan inte träna vilket gör att man blir ännu tröttare. Jag satsar på att kunna träna nästa helg, hoppas.

I helgen har jag bara tagit det lugnt, har varit på stan lite (läs Fältan) både i fredags och igår. Köpte dock inget kul denna gång.

Igår skulle vi gått på fest hos två av David arbetskompisar, fest med James Bond-tema. Kunde inte gå eftersom David, trots att han är på bättringsvägen nu, varit borta från jobbet i veckan. Hade varit kul, men rätt skönt att inte behöva gå ändå för jag hade inte fixat någon outfit att ha på mig.

Imorgon ska jag på seminarium hos Ernst & Young som handlar om mervärdesskatt (moms). Ska sätta igång och plugga här snart, kan ju inte komma dit oförberedd precis. ;)