Äntligen semster! :)

Jobbar sista dagen imorgon, sen drar jag iväg till Stockholm på kvällen. Kommer inte att ha internet hemma hos David, men lär hitta nån dator nånstans så jag kan skriva lite semesterrapporter. Åker till Gotland på lördag och stannar där en vecka, och där har vi tydligen dator med internet.
Jobbat 11 dagar i sträck nu efter imorgon och det känns. Har ont i hela kroppen och höll på att somna stående städande idag. Har inte gjort så mkt annat än jobbat, hann dock med en trevlig fest i lördags. Har tagit tjänstledigt från jobbet nu, får se om jag går tillbaka till det och när i sånna fall. Imorgon kan vara sista dagen på min städkarriär. :)
Får se när jag hinner skriva här nästa gång och var jag är då.
Sommarkramar till alla, speciellt till min gummor som har det lite knepigt just nu!

Sommar och sol

Nu har sommarvärmen kommit även till Umeå, igår i alla fall när det var 28 grader. Måttligt roligt att jobba då, men man svettas bort en massa onödiga kalorier i alla fall. ;)
Länge sen jag skrev här sist, har hunnit med en hel del sen dess. Var ut på krogen en sväng, varit till Happis med David, jobbat en hel massa och varit på dop i Luleå. Särbo har jag oxå gått och blivit nu, David flyttade ner till Stockholm och sin lägenhet i lördags. Åker ner till honom om en dryg vecka å stannar där resten av sommaren. Kommer att bli härligt.