Helgen

Har varit ensam hemma i helgen, David har varit i Åre med jobbet och svirat. Hade en liten skumpa och drinkfest här med brudarna igår för att fira min födelsedag som var i veckan. Festen spårade ur lite, mycket på grund av presenterna jag fick tror jag, haha. Men vi hade superkul! ;) Vi tänkte gå på Golden Hits men ångrade oss när vi fick se kön, det var en 2 timmars kö. Eller jag ångrade mig, orkade inte stå och köa så länge. Gick på Ambassadeur istället, det var rätt trevligt där men samtidigt sög det lite. Alla såg likadana ut, de hade dålig musik enligt mig och svindyra drinkar. Vi var där nån timma och gick till Golden Hits lite senare istället, och då stod vi i kön i typ en kvart bara. Smart drag. :)

Är grymt besviken över att Ola och Carola inte gick till finalen igår. Har inte bestämt vem jag ska rösta på än, men har ju nästan en vecka på mig så det löser nog sig. ;)

David skulle ha varit hemma redan nu egentligen, men tåget är grymt försenat och han kommer att komma hem om en 4 timmar kanske. Saknar. :(