JAAA!

Yes yes yes fick AB på tentan! :)
(AB = MVG för er oinsatta)
Fan vad glad jag är!

Sommarlov! :)

Nu har jag äntligen sommarlov! :)
Tentan gick bra tror jag, får reslutatet imorgon. Är väldigt nervös inför det, drömde till och med mardrömmar om det i natt. Men jag måste ha fått i alla fall godkänt tycker jag, det kändes som sagt bra när jag skrev den.
Tentafesten var kul, det blev förfest hos Erika och utgång på O'learys som planerat. På fredag var det vernisage på Davids examensjobbsutställning med utgång efter, blev Bishops Arms då. Skulle äta på Invito före det, satte oss ner och fick beställa efter ett tag. Sen gick det 45 minuter och ingenting hände, vi fick inte ens något att dricka. Då tröttnade vi på att vänta och drog till McDo istället, kommer inte att gå till Invito fler gånger kan jag lova. 
På lördag var det Davids examensfest, först middag på norrlandsoperan och sen fest på Designhögskolan. Middagen var god och festen var bra, men båda jag och David var lite för trötta och blev lite för fulla. Vi gick nångång under natten, ungefär vid fyra har vi räknat ut, och la oss på en av sofforna i Davids klassrum för att vila. Vaknade klockan 09 på morgonen. Hehe. :)
Har varit ledig hela denna vecka, ska jobba lördag och söndag. Fick äntligen mitt sommarschema idag, ska jobba ungefär 160 timmar under 6 veckor, denna vecka inräknad. Härligt med pengar, har varit lite orolig för det eftersom jag inte hört nåt om sommarjobb förän idag. Klart att det hade varit skönt att vara ledig men det blir bättre som det blir nu. Kommer ju ändå att vara ledig i 6 veckor, och kommer att kunna göra saker då utan att behöva snåla. Det kommer att bli jättebra. :)