Göteborg

Hemma från Göteborg. Åkte dit i tisdags förra veckan efter min förmiddagsföreläsning. Första natten sov vi hos Davids farmor, sen sov vi två nätter på Quality hotel 11, lyxigt! Hann springa en massa på stan, träffa Anneli-gumman, åka Paddan, shoppa en sjal , äta god mat och dricka en hel del öl. :)
Efter hotellvistelsen bar det av till Göteborgs skärgård där Davids farmor har en liten stuga. Där stannade vi resterande tid. Mysigt, lugnt och skönt. Davids kusin Pelle och hans sambo Viktoria var förbi en kväll på lite räkfrossa. Fick äntligen träffa Davids pappa också, och hans underbara lilla hund Linda. Vi var hundvakter åt Linda under helgen och var ut på en riktigt långpromenad med henne. Hon fick träningsvärk efter det, inte lätt när hon är så gammal och lite medicin-tjock. Vi fick bra väder för en gångs skull, vi brukar ha otur med vädret i Göteborg. Inte mycket regn alls och en 18-22 grader varmt. Var till och med och badade en dag och låg på klipporna och solade. Badandet blev dock väldigt kort för det var en massa brännmaneter i vattnet plus att vattnet var iskallt.



Jag sitter på klipporna på Marstrand, med min nya Don&Donna-väska på axeln.


Linda var varm i bilen.


Jag är ute på promenad med Linda.


David och Linda myser på klipporna.


Utsikten från terassen.


Jag ligger och läser och Linda sover i fotänden.


Skärgårdsvy med en regnbåge i bakgrunden.


Räkfrossa!

Åter i Stockholm nu som sagt, hade föreläsningar igår och idag. Föreläsningen idag var faktiskt den sista på hela sommarkursen. På föreläsningen igår kom det faktisk för första gången upp lite paragrafer, eller artiklar i Kyoto-protokollet. Saknar juridiken, ska bli kul att börja läsa i en ny stad nu till hösten.

Nu ska jag se på Love my way.

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Wow, du verkar haft det underbart i Götet.
När kommer du till Helsingfors igen??
Behöver ut och röja lite(fast nyktert för min del)!
Såg Mick Jagger utanför Hotell Kämp när Rolling Stones var i stan. Det är nog det enda roliga som ahr hänt här.

2007-08-03 @ 11:48:47
Postat av: Pernilla

Ni ser ut att ha haft det riktigt bra ju! FÅr ta en rejäl uppdatering när jag och herr O kommer ner. Valde du sthlm till hösten föresten hängde inte riktigt med i svängarna! Puss och kram

2007-08-04 @ 17:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback